Луксозна сграда "Сан Марино"

Адрес: гр.София, ж.к.”Люлин-3”, бул.”Захари Стоянов” № 17 ( на спирка ) От 1992 г. част от сградата е функционирала като кафе-сладкарница. Вид на сградата: масивна, луксозна, триетажна сграда с раздвижена архитектура, с дървена и алуминиева дограма и обща квадратура 900 кв.м. Условно помещенията на партерния етаж (400 кв.м.) могат да се разделят на: Сектор № 1 – около 85 кв.м., със санитарен възел, баня, офис и складово помещение. Помещението е със зидан бар плот с мраморно покритие и вградено осветление. Подово покритие – мрамор, стени – латекс; Сектор № 2 – около 80 кв.м. Подово покритие – мрамор, стени – латекс; Сектор № 3 – около 40 кв.м., със сервизни помещения. Подово покритие – мозайка, стени – латекс; Сектор № 4 - около 70 кв.м., със санитарен възел и баня и няколко складови помещения. Подово покритие – мозайка, стени – латекс; Сектор № 5 - Градина с площ около 80 кв.м., оградена с растителност и самостоятелен вход ( изход ) към главната улица. Всяко от гореописаните помещения е захранено с вода, има трифазен ток и налична техническа възможност за откриване на телефонен пост и включване на кабелна телевизия. Обектът има изградена СОТ инсталация . Сградата отговаря на изискванията за всякакъв вид дейност: кафе – аперитив, хранителни, промишлени стоки и услуги.


Партер. Схема на разположението.

Обектът ( полезна площ от 350 кв.м. ) е част от партерния етаж на триетажна сграда с разгърната застроена площ от 875 кв.м, построена през 1993 година. Освен него на партерния етаж са поместени:
 Бюро за обмен на валута;
 Павилион за улична продажба;
 Складови помещения.


Конструкцията е монолитна. Покривът е многоскатен с керемиди. Основният архитектурен акценти на сградата е кръглата стъклена кула. Главния вход на обекта е откъм булевард “Захари Стоянов”.
Подовата настилка на представителните помещения на обекта е от мраморни площи, а помощните са на мозайка. Стените са на латекс.
Прилежащата към обекта градина е с площ от 80 кв.м.

Обекти в офис център "Сан Марино"

Адрес: гр.София, ж.к.”Люлин-3”, бул.”Захари Стоянов” № 17, ет. 1 Офис – центъра се намира на ет.1 на луксозна сграда ( вж. Оферта № 1 ) и представлява ново строителство с разгърната застроена площ 197 кв.м. В офис – центъра са обособени 7 бр. офиси с квадратури от 11 до 25 кв.м. Подово покритие – теракота, стени – латекс, окачен таван.

Офисите са с общ санитарен възел, като два от тях имат и мивка. Меренето на водата е с контролен водомер, а на електроенергията с контролен електромер. Налице е техническа възможност за отваряне на телефонен пост и включване на кабелна телевизия. Офис – центъра е с функционираща СОТ система и осигурен хигиенист.

Офис център. Схема на разположението.

Офис – център “Сан Марино” функционира от месец октомври 2002 г. Разположен е на първи етаж над партер на площ от 160 кв.м. Офисите са 7 на брой, монолитно изпълнени с тухлени стени и двускатен покрив, покрит с керемиди. Подовата настилка във всеки офис, както и в общите части е от теракотени плочи, стените са на латекс, таван – окачен. Квадратурите им са от 12 до 24 кв.м. Във всеки един от тях са осигурени:
Самостоятелен ( контролен ) електромер;
 Самостоятелен ( контролен ) водомер;
 Централно отопление;
 Течаща вода ( в 2 офиса );
 Техническа възможност за телефон и Интернет;
 Техническа възможност за кабелна телевизия;
 СОТ;
 Хигиенист;
 Общ санитарен възел.

БНБ, Валути

Фондова борса

Полезно

Част от съдържанието на сайта се състои от 3D елементи VRML. За да можете да се "разхождате" свободно във виртуалния свят на търговски комплекс "Сан Марино", ще е необходимо инсталацията на специалин модул към Internet Explorer и други браузъри. За да го направите просто натиснете върху линка по-горе и следвайте инструкциите за инсталация.