Местоположение на обектите на Търговски комплекс "Сан Марино"

Фирма “Маринови М – 90” О О Д е основана през 1990 г. Седалището и адресът на управление са в гр. София, ж.к. ”Люлин-3”, бул.”Захари Стоянов” № 17. Основната ни дейност е отдаване под наем на търговски помещения и офиси, находящи се в ж.к.”Люлин-3.

Създаването на добри условия за търговска дейност е един от основните ни приоритети. Политиката на дружеството е насочена към изграждането на търговски площи, в които клиентите да се чувстват спокойни и уверени в бизнес реализацията си. Екипът ни се стреми да опростява максимално всички детайли, свързани с организацията за предоставяне на търговските площи, както и да създава канализирани процедури за регистрацията им.

Интерактивна КАРТА на местоположението

 

 

 

 

Търговски обекти в ТК “Сан Марино”

Търговски комплекс “Сан Марино” е открит официално на 22. 12. 1999 г. Разположен е на ниво: терен с площ от 3650 кв.м., а общата му застроена площ е 1440 кв.м. Покритите търговски площи ( 71 обекта ) са монолитно изпълнени с тухлени стени и двускатен покрив, покрит с битумни керемиди. Подовата настилка в обектите е от теракотени плочи, а стените са на латекс. Във всеки един от тях са осигурени:
Самостоятелен ( контролен ) електромер;
 Течаща вода;
 Техническа възможност за телефон и Интернет;
 Техническа възможност за кабелна телевизия;
 Жива денонощна, въоръжена охрана, носеща материална отговорност;
 Общ служебен санитарен възел.
Същите са няколко типа:
ТИП А: 8 кв.м. с метална дограма;
ТИП Б: 11 кв.м. с метална дограма;
ТИП В: 15 кв.м. с метална дограма;
ТИП Г: 8 кв.м. с PVC дограма;
ТИП Д: 18 кв.м. с PVC дограма;
ТИП Е: 50 кв.м. с метална дограма;
ТИП Ж: 100 кв.м. с метална дограма.


Всички търговски обекти, находящи се в ТК “Сан Марино” са регистрирани като типови и всеки един от тях отговаря на санитарно – хигиенните изисквания за продажба, както на промишлени, така и на хранителни стоки. Магазините отговарят и на технологичните изисквания за обекти за обществено хранене.
В настоящия момент в комплексът се предлага голямо разнообразие от хранителни, промишлени стоки и услуги.
Работното време на комплекса е:
Зимно работно време: от 10.00 до 18.30 часа;
Лятно работно време: от 10.00 до 19.30 часа.
Забележка: Всеки един наемател на търговски обект в комплекса има право сам да определи индивидуалното си работно време и евентуален почивен ден. Индивидуалното работно време на търговски обект обаче не може да бъде по-малко от официално обявеното.
открити търговски площи ( 90 обекта ) – представляват метални търговски маси, изпълнени под формата на заключващи се шкафове с площ от 1,5 до 1,8 кв.м. Същите са разделени на сектори:
 Първи сектор: Плодове и зеленчуци;
 Втори сектор: Пчелен мед и пчелни продукти;
 Трети сектор: Пакетирани хранителни стоки и захарни изделия;
 Четвърти сектор: Диворастящи гъби и билки;
 Пети сектор: Промишлени стоки.
За търговските маси са осигурени следните условия:
 Осветление и контакти;
 Денонощна охрана;
 Санитарен възел.

Същите са два типа:
ТИП А: с площ 1,8 кв.м и самостоятелен метален покрив;
ТИП Б: с площ 1,5 кв.м. и общ висок покрив.

 

Обекти в офис център “Сан Марино”


Офис – център “Сан Марино” функционира от месец октомври 2002 г. Разположен е на първи етаж над партер на площ от 160 кв.м. Офисите са 7 на брой, монолитно изпълнени с тухлени стени и двускатен покрив, покрит с керемиди. Подовата настилка във всеки офис, както и в общите части е от теракотени плочи, стените са на латекс, таван – окачен. Квадратурите им са от 12 до 26 кв.м. Във всеки един от тях са осигурени:
 Самостоятелен ( контролен ) електромер;
 Самостоятелен ( контролен ) водомер;
 Централно отопление;
 Течаща вода ( в 2 офиса );
 Техническа възможност за телефон и Интернет;
 Техническа възможност за кабелна телевизия;
 СОТ;
 Хигиенист;
 Общ санитарен възел.

Търговски обекти до офис център “Сан Марино”

В непосредствена близост до Луксозната сграда и офис център “Сан Марино” се намират още няколко обекта с търговско предназначение, на които дружеството ни е собственик. Една част от тях са преместваеми, а друга – монолитно изпълнени. Характерно за тях е разнообразие в квадратурата от 12 до 120 кв.м. и широк спектър на евентуалната търговска дейност – хранителни и промишлени стоки, бързо хранене, услуги. Всеки един от горните обекти е в непосредствена близост и с лице към бул. “Захари Стоянов”, както и непосредствено до спирка на масовия градски транспорт. Обектите имат:
 Самостоятелен ( контролен ) електромер;
 Течаща вода;
 Общ санитарен възел.

Луксозна сграда “Сан Марино”


Обектът ( полезна площ от 350 кв.м. ) е част от партерния етаж на триетажна сграда с разгърната застроена площ от 875 кв.м, построена през 1993 година. Освен него на партерния етаж са поместени:
 Бюро за обмен на валута;
 Павилион за улична продажба;
 Складови помещения.


Конструкцията е монолитна. Покривът е многоскатен с керемиди. Основният архитектурен акценти на сградата е кръглата стъклена кула. Главния вход на обекта е откъм булевард “Захари Стоянов”.
Подовата настилка на представителните помещения на обекта е от мраморни площи, а помощните са на мозайка. Стените са на латекс.
Прилежащата към обекта градина е с площ от 80 кв.м.

БНБ, Валути

Фондова борса

Полезно

Част от съдържанието на сайта се състои от 3D елементи VRML. За да можете да се "разхождате" свободно във виртуалния свят на търговски комплекс "Сан Марино", ще е необходимо инсталацията на специалин модул към Internet Explorer и други браузъри. За да го направите просто натиснете върху линка по-горе и следвайте инструкциите за инсталация.