Фирмена поща
За да проверите пощата си през УЕБ конзола, натиснете върху иконката.

Място за реклама

 

Антикварна книжарница

"Чоко и Боко"

 http://choko-i-boko.knizhen-pazar.net/ 

 

Фирмен каталог - katalog.bg

 

 

 

 

3D VRML разходки

Натиснете върху синият бутон и ще изтеглите програмата на Parallel Graphics, която ще ви позволи да се "разхождате" във виртуалното пространство на "Търговски Комплекс" и "Луксозна сграда" и "Офис Център". След като я изтеглите стартирайте файла и следвайте инструкциите.
Представяме Ви един интересен и нетрадиционен похват, за визуализация на пространството. С помоща на VRML технологията, ще Ви предоставим възможността да направите няколко виртуални разходки в търговските площи, на ТК "Сан Марино" и луксозната сграда - Партерно помещение и Офис Център.
Разходете се виртуално в луксозна сграда "Сан Марино" - партерно помещение
Разходете се виртуално в района на Търговски комплекс "Сан Марино"
Разходете се виртуално в офис центъра на луксозна сграда "Сан Марино"
Уважаеми потребители. Имайте предвид, че скоростта на зареждане на графиката и цялата сцена зависи предимно от скоростта на връзката, която осъществява вашият интернет доставчик. Бъдете търпеливи.

Ръководство за използване на Cortona VRML Player

Системни изисквания - Препоръчително е VRML средата да се стартира на компютърни системи с минимални изисквания: Intel ® Pentium III 800 Mhz, Celeron ® 800 Mhz, AMD ® 800 Mhz, комплектовани с видеокарти поддържащи OpenGL и DirectX технологии. Ако по време на разходката имате проблем с визуализацията на светлините, включете опцията Headlight ON. Тя се намира, включена в малкото меню, след като натиснете с десен бутон на мишката върху екрана на плейъра.

1, 2, 3 – бутоните walk, fly, study служат за придвижване във виртуалната среда, съответно ходейки, летейки, изучавайки. Горните бутони в комбинация с бутони – № 4, 5, 6, 7 ви даватвъзможност да се движите и заставате в различни положения, да гледате надолу, нагоре, да въртите камерата под различен ъгъл, за да можете да постигнете желаната от вас гледна точка.

№ 4 – Plan – опция чрез, която стабилизирате гледната си точка, и се движите в една равнина.

№ 5 - Pan – опция, която ви дава възможност да се движите само наляво, надясно или нагоре, надолу.

№ 6 – Turn - опция чрез, която можете да смените ъгъла на вашата камера ( гледна точка ) , и да се завъртите във всяка една посока, която желаете.

№ 7 – Roll – тази опция действа само при бутони № 2 и 3 . Опцията е аналогична на № 6 . Тя ви дава възможност да се движите само по една ос.

№ 8 - GoTo – опция чрез, която се придвижвате автоматично на посоченото от вас място.

№ 9 – Align – опция чрез, която се връщатае камерата във вертикално положение.

№ 10 – View – опция, която ви дава възможноста да смените досегашната ви камера с друга зададена камерата.

№ 11 – Restore – опция чрез, която връщате първоначалната ( зададената ) си гледна точка.

№ 12 – Fit – опция чрез, която се визуализира цялата сцена на един екран.

БНБ, Валути

Фондова борса

Полезно

Част от съдържанието на сайта се състои от 3D елементи VRML. За да можете да се "разхождате" свободно във виртуалния свят на търговски комплекс "Сан Марино", ще е необходимо инсталацията на специалин модул към Internet Explorer и други браузъри. За да го направите просто натиснете върху линка по-горе и следвайте инструкциите за инсталация.